volleybalvereniging
WHAM WHAM
Hoorn, Zwaag, Kersenboogerd en Risdam
WHAM WHAM
viert 50 jarig bestaan!
Lees snel onze laatste WHAMPIE!

WanneerWedstrijdenNavigatie
28 September 21:00Spaarnestad HS 11 - Wham Wham HS 2
29 September 19:45Wham Wham DS 4 - NIVO DS 1
29 September 19:45Wham Wham DS 6 - NIVO DS 4

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Sponsor worden

Om een aantrekkelijke contributie te kunnen bieden die het mogelijk maakt om jong en oud te kunnen laten volleyballen kunnen wij niet zonder sponsoring. Op deze pagina informeren wij u graag over de mogelijkheden en hoe u sponsor kunt worden.

Mogelijkheden

Sponsor worden

De meest aantrekkelijke vorm van sponsoring die wij u kunnen bieden is deelname aan de club van 100. Voor slechts 100 euro per jaar profiteert u van:

Een andere mogelijkheid is om een team te sponsoren met de aanschaf van een nieuw wedstrijdtenue, ballentas of trainingspakken. Deze tarieven liggen hoger en in overleg kunnen wij met u de mogelijkheden bespreken.

Als u ons op een andere manier zou willen sponsoren dan valt daar altijd over te praten!

Waarom zou u sponsor moeten worden?

Voornamelijk omdat u een lokale volleybalvereniging uit de gemeente Hoorn een warm hart toedraagt natuurlijk. Veel sponsoring gaat naar populaire sporten zoals voetbal en tennis maar minder gangbare sporten zoals volleybal blijven daardoor achtergesteld.

Wij hebben het geld heel hard nodig. Competitie gelden voor de Nederlandse bond nemen ieder jaar toe, subsidie vanuit de overheid wordt alsmaar minder en daar bovenop lopen de kosten voor de zaalhuur steeds verder op.

Sinterklaas op bezoek in Hoorn

Ons bestaansrecht ontlenen wij voor een belangrijk deel uit sponsor inkomsten. Uw hulp is daarbij van harte welkom! Help jong en oud te genieten van deze prachtige sport en sponsor onze vereniging.

Hoe kunt u sponsor worden?

Om lid te worden van de club van 100 kunt u het contract te downloaden en inleveren/opsturen bij onze PR Commissie.

Wilt u de vereniging op een andere manier sponsoren? Neem dan contact op met Jan Koen (j-koen@quicknet.nl)