Website titel
volleybalvereniging
WHAM WHAM
Hoorn, Zwaag, Kersenboogerd en Risdam
Aankondiging
WHAM WHAM
viert 50 jarig bestaan!
Whampie
Lees snel onze laatste WHAMPIE!
Aankomend programma

WanneerWedstrijdenNavigatie
16 October 17:00VV Amsterdam DS 2 - Wham Wham DS 1
23 October 09:00Spaarnestad JC 3 - Wham Wham JC 1
23 October 09:30Madjoe MB 2 - Wham Wham MB 2

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Recreanten

Vind je het leuk om te gaan volleyballen maar heb je geen interesse om competitie te spelen? Dan zijn de recreanten wellicht wat voor jou!

Recreanten groep

Iedere donderdagavond traint een zeer enthousiaste groep in sporthal de Opgang in Zwaag. De groep bestaat uit ongeveer 14 heren en dames. Het niveau is gemixt maar iedereen komt maar met één doel en dat is om gezellig even te volleyballen.

Onder begeleiding van een trainer wordt er eerst een half uurtje licht getraind op techniek waarna er doorgaans een partijtje wordt gespeeld.

Zo nu en dan wordt er ook meegedaan aan lokale toernooien in bijvoorbeeld sporthal de Kers of wordt er zelfs in het buitenland meegedaan met een gezellig toernooi.

Trainingstijd

Voor de recreanten is de vaste trainingsavond op donderdagavond van negen uur tot half elf. Ná de training kan er altijd gezellig worden nagepraat in het Sportcafé. Gezelligheid staat voorop!

Uitproberen

Wil je graag een keertje meedoen meld je dan even aan via ons aanmeldformulier op deze pagina. Je kunt dan een paar keer geheel vrijblijvend meedoen om te kijken of het iets voor je is.