volleybalvereniging
WHAM WHAM
Hoorn, Zwaag, Kersenboogerd en Risdam
WHAM WHAM
viert 50 jarig bestaan!
Lees snel onze laatste WHAMPIE!

WanneerWedstrijdenNavigatie
25 January 14:00US JC 1 - Wham Wham JC 1
25 January 14:00Dinto MC 2 - Wham Wham MC 1
28 January 19:45Wham Wham DS 2 - Wham Wham DS 5

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Tien nieuwste Facebook posts

9 hours ago

Volleybalvereniging WHAM WHAM

KNAPPE OVERWINNING DAMES 6

Dames 6 wint van de nummer één.
Vanavond speelde dames 6 tegen Simokos dames 5. De koploper van de poule die nog ongeslagen was. De eerste set verloren ze in 19-25, maar gaven veel weerstand. In de 2e set gingen ze gelijk van start. Er waren lange rally's en dames 6 trok aan het langste eind en won met 25-19. In de derde set stoomden ze door, maar ook Simokos gaf weerstand. De lange midden had een aantal goede blocks en daar moest Wham Wham zich even op aanpassen. Met een aantal slimme ballen hebben ze toch de set gepakt met 25-23. De 4e set begon met een grote achterstand door een lastige service van de tegenstander. Ze hebben nog wel wat punten terug gepakt, maar de tegenstander vond het gat in het achterveld en liet ze flink rennen. Jammer genoeg verloren ze die set met 25-17. De 5e set waren ze agressief aan het net en werd er goed verdedigd. Bij de wissel van veld stonden ze 8-5 voor. Met het mooie resultaat van 15-9 hebben ze de wedstrijd gepakt. Trots is er na de wedstrijd tijd voor een drankje en een lekker hapje. Ze praten nog na over hoe grappig het is dat beide teams 101 punten gescoord hebben. Ook hebben ze het over hoe ze groeien door de fijne trainingen van Joy. En zijn erg dankbaar voor de scherpe coach Jessy van vanavond.
Groetjes dames 6
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Volleybalvereniging WHAM WHAM

Volleybalvereniging WHAM WHAM's cover photo ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Volleybalvereniging WHAM WHAM

Bedankt allemaal voor een zeer geslaagd oliebollentoernooi! 😃💪 ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Volleybalvereniging WHAM WHAM

Jongens C seizoen 2019-2020 ... See MoreSee Less

View on Facebook

𝑾𝒉𝒂𝒎 𝑾𝒉𝒂𝒎 𝒘𝒆𝒏𝒔𝒕 𝒊𝒆𝒅𝒆𝒓𝒆𝒆𝒏 𝒆𝒆𝒏 𝒇𝒊𝒋𝒏, 𝒍𝒊𝒆𝒇𝒅𝒆𝒗𝒐𝒍 𝒆𝒏 𝒃𝒍𝒆𝒔𝒔𝒖𝒓𝒆𝒗𝒓𝒊𝒋 2020!💜 ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Volleybalvereniging WHAM WHAM

De bal is nog steeds niet terecht! Voor alle teams: hebben jullie de ballentas al gecontroleerd? #help! ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Volleybalvereniging WHAM WHAM

** BAL VERMIST! **

Afgelopen zaterdag is een wedstrijdbal van Dames 2 zoek geraakt. Aangezien deze nog steeds niet terug is gevonden, willen wij graag alle teams die 9 november hebben gespeeld, vragen om hun ballentas te controleren!
... See MoreSee Less

View on Facebook