Website titel
volleybalvereniging
WHAM WHAM
Hoorn, Zwaag, Kersenboogerd en Risdam
Oliebollen
Aankomend programma

WanneerWedstrijdenNavigatie
21 September 12:00VV Wham Wham JA 1 - Alvoco JA 1
21 September 12:00VV Wham Wham MC 1 - Simokos MC 4
21 September 15:30Tevoko MB 1 - VV Wham Wham MB 1

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Sponsor worden

Om een aantrekkelijke contributie te kunnen bieden die het mogelijk maakt om jong en oud te kunnen laten volleyballen kunnen wij niet zonder sponsoring. Op deze pagina informeren wij u graag over de mogelijkheden en hoe u sponsor kunt worden.

Sponsorkliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Via Sponsorkliks krijgen wij als vereniging een klein percentage van de bestellingen die je maakt bij een groot deel van de bekende webshops. Dit kost jou niets extra bij je aankoop! Het enige dat je hoeft te doen is via onze Sponsorkliks pagina naar de betreffende website te gaan als je een bestelling doet. Hieronder vind je een kort filmpje waarin e.e.a. uitgelegd wordt.

https://youtu.be/tY9MyyOAG20

Als je de Sponsorkliks pagina voor de eerste keer opent, dan vraagt hij om je mailadres in te vullen. Dit kun je doen als je op de hoogte gehouden wil worden van onze verdiensten, maar is niet noodzakelijk om mee te kunnen doen!

Bestel je veel via je de telefoon? Geen probleem, ook daarvoor is er een Sponsorkliks app te downloaden!

Mogelijkheden

Sponsor worden

De meest aantrekkelijke vorm van sponsoring die wij u kunnen bieden is deelname aan de club van 100. Voor slechts 100 euro per jaar profiteert u van:

Een andere mogelijkheid is om een team te sponsoren met de aanschaf van een nieuw wedstrijdtenue, ballentas of trainingspakken. Deze tarieven liggen hoger en in overleg kunnen wij met u de mogelijkheden bespreken.

Als u ons op een andere manier zou willen sponsoren dan valt daar altijd over te praten!

Waarom zou u sponsor moeten worden?

Voornamelijk omdat u een lokale volleybalvereniging uit de gemeente Hoorn een warm hart toedraagt natuurlijk. Veel sponsoring gaat naar populaire sporten zoals voetbal en tennis maar minder gangbare sporten zoals volleybal blijven daardoor achtergesteld.

Wij hebben het geld heel hard nodig. Competitie gelden voor de Nederlandse bond nemen ieder jaar toe, subsidie vanuit de overheid wordt alsmaar minder en daar bovenop lopen de kosten voor de zaalhuur steeds verder op.

Sinterklaas op bezoek in Hoorn

Ons bestaansrecht ontlenen wij voor een belangrijk deel uit sponsor inkomsten. Uw hulp is daarbij van harte welkom! Help jong en oud te genieten van deze prachtige sport en sponsor onze vereniging.

Hoe kunt u sponsor worden?

Om lid te worden van de club van 100 kunt u het contract te downloaden en inleveren/opsturen bij onze PR Commissie.

Wilt u de vereniging op een andere manier sponsoren? Neem dan contact op met Jan Koen (j-koen@quicknet.nl)