Website titel
volleybalvereniging
WHAM WHAM
Hoorn, Zwaag, Kersenboogerd en Risdam
Oliebollen
Aankomend programma

WanneerWedstrijdenNavigatie
Er staan geen wedstrijden op de planning.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Chikado Beachvolleybaltoernooi

Ieder jaar organiseert Fun2Sport uit Hoorn het Chikado Beachvolleybaltoernooi op het Roode Steen in de binnenstad. Onze vereniging draagt haar steentje hieraan bij met hulp in de organisatie van dit geweldige evenement.

Chikado Beachvolleybaltoernooi

Ieder jaar doen er zo’n 130 teams mee waarbij er over 3 dagen competities zijn voor basisscholieren, recreanten, kroegen en competitiespelers. De locatie is werkelijk uniek. Midden op het plein en tussen de (bij mooi weer) overvolle terrassen. Het zorgt voor een gezellige sfeer waarbij het een prachtige manier is om de volleybalsport in onze gemeente te etaleren.

Ontstaan beachvolleybaltoernooi

Het volleybaltoernooi werd in 2009 voor het eerst georganiseerd als onderdeel van het 650 jarig bestaan van onze stad. Sindsdien is het evenement een gebleven en trekt het volleyballers aan van binnen en buiten onze regio.

Om het toernooi te kunnen blijven organiseren is men afhankelijk van enkele sponsoren zoals Chikado en Ballast Nedam dat het zand verzorgt. Daarnaast is er de inzet van vele vrijwilligers die ook een steentje bijdragen.

Ook volgend jaar is er weer een toernooi! Doe je mee?

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van fun2sport: www.fun2sport.com