Chikado Beachvolleybaltoernooi

Ieder jaar organiseert Fun2Sport uit Hoorn het Chikado Beachvolleybaltoernooi op het Roode Steen in de binnenstad. Onze vereniging draagt haar steentje hieraan bij met hulp in de organisatie van dit geweldige evenement.

Chikado Beachvolleybaltoernooi

Ieder jaar doen er zo’n 130 teams mee waarbij er over 3 dagen competities zijn voor basisscholieren, recreanten, kroegen en competitiespelers. De locatie is werkelijk uniek. Midden op het plein en tussen de (bij mooi weer) overvolle terrassen. Het zorgt voor een gezellige sfeer waarbij het een prachtige manier is om de volleybalsport in onze gemeente te etaleren.

Ontstaan beachvolleybaltoernooi

Het volleybaltoernooi werd in 2009 voor het eerst georganiseerd als onderdeel van het 650 jarig bestaan van onze stad. Sindsdien is het evenement een gebleven en trekt het volleyballers aan van binnen en buiten onze regio.

Om het toernooi te kunnen blijven organiseren is men afhankelijk van enkele sponsoren zoals Chikado en Ballast Nedam dat het zand verzorgt. Daarnaast is er de inzet van vele vrijwilligers die ook een steentje bijdragen.

Ook volgend jaar is er weer een toernooi! Doe je mee?

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van fun2sport: www.fun2sport.com


 • Kalender

  27/30-06-2019
  Beachtoernooi op de Roode Steen
  14-09-2019
  Oefenwedstrijden in de Opgang

  • Jeugd

   Voor jonge talenten vanaf 7 tot en met 18 jaar oud

   Lees meer
  • Senioren

   Voor de fanatieke volleyballers die ook graag meedoen aan de competitie

   Lees meer
  • Recreanten

   Voor wie geen competitie wil spelen maar toch lekker wil volleyballen

   Lees meer
  • Beachvolleybal

   Voor wie één van de populairste sporten van het moment wil beoefenen

   Lees meer

  Probeer het zelf

  Misschien twijfel je nog of volleybal iets voor je is? Of wil je onze vereniging beter leren kennen? Meld je dan aan om een keertje geheel vrijblijvend mee te trainen!

  aanmelden