Website titel
volleybalvereniging
WHAM WHAM
Hoorn, Zwaag, Kersenboogerd en Risdam
Oliebollen
Aankomend programma

WanneerWedstrijdenNavigatie
Er staan geen wedstrijden op de planning.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Geslaagde Wham Wham Wijnactie 2023

De 4e editie van onze Wham Wham Wijnactie is inmiddels afgerond. De wijnen zijn mooi op tijd voor de feestdagen uitgeleverd en ik weet zeker dat er van zal worden genoten.

Onze speciale dank aan Karin die ook dit jaar een mooie selectie heeft gemaakt. Een paar oude bekenden, die in flinke aantallen werd besteld, maar ook een paar nieuwkomers en een mooie Bubble om te openen ter ere van een feestelijk moment. Natuurlijk ook dank voor de liefhebbers die dit jaar hebben besteld en zo ook onze penningmeester een glimlach hebben bezorgd.

Wij wensen al onze leden en hun naasten een paar fijne kerstdagen, een veilige jaarwisseling en natuurlijk weer een sportief nieuw jaar. Op naar de 366 dagen van 2024, toch mooi weer een extra dag om van de wijn te genieten.

Namens Bestuur en PR Wham Wham ..PROOST..

Jan Koen