Website titel
volleybalvereniging
WHAM WHAM
Hoorn, Zwaag, Kersenboogerd en Risdam
Oliebollen
Aankomend programma

WanneerWedstrijdenNavigatie
Er staan geen wedstrijden op de planning.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Dorpsveiling Zwaag weer een groot succes

Zaterdagavond zijn wij (zie de ondertekenaars) getuige geweest van een mooi avond in De Witte Valk waarbij een opbrengst is gerealiseerd die groot genoeg was om alle wensen van de deelnemende verenigingen waar te kunnen laten maken. Voor een impressie van deze avond kun je kijken op www.dorpsveilingzwaag.nl. Hier staat ook een leuk Youtube filmpje waarbij je ons langs ziet komen. Onze dank gaat uit naar Daniel voor het inbrengen van de Beachvolleybal kavels, Emi en Astrid voor hun hulp bij ophalen kavels ! In de loop van 2024 willen we ons doel – het organiseren van een promotiemiddag voor Wham Wham – gaan realiseren in De Kreek. We kunnen daar natuurlijk weer jullie hulp bij gebruiken en zullen dat laten weten als we een datum hebben vastgesteld. Dank, Jan, Henk, Esther en Jan