Website titel
volleybalvereniging
WHAM WHAM
Hoorn, Zwaag, Kersenboogerd en Risdam
Oliebollen
Aankomend programma

WanneerWedstrijdenNavigatie
Er staan geen wedstrijden op de planning.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Beachballen gesponsord door Rabobank

Beste allemaal,

Het is bijna zover, het beachseizoen gaat beginnen! We kunnen niet wachten om met jullie op het zand te staan en te genieten van de zon en het spel.

We hebben goed nieuws: we gaan gebruik maken van nieuwe ballen mogelijk gemaakt door een coƶperatieve bijdrage van de Rabobank. We willen de Rabobank dan ook hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan ons beachprogramma. Het is geweldig om te zien hoe lokale bedrijven ons ondersteunen en helpen om onze sportieve doelen te bereiken.

We hopen jullie binnenkort te zien op het zand, met de nieuwe ballen in de hand. Laten we er een geweldig seizoen van maken! Voor meer informatie over beachvolleybal of beachkorfbal zie onze BeacheninHoorn website.

de Beachcommissie