Website titel
volleybalvereniging
WHAM WHAM
Hoorn, Zwaag, Kersenboogerd en Risdam
Oliebollen
Aankomend programma

WanneerWedstrijdenNavigatie
Er staan geen wedstrijden op de planning.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Sponsorkliks en Vomar Clubspaaractie

De eerste zaalvolleybalweek zit er weer op. Wat heerlijk en hopelijk spelen we seizoen 2022-2023 volledig uit! De start van een nieuw seizoen is voor ons als PR ook weer een mooi moment om tegen jullie allemaal te zeggen: vergeet de Sponsorkliks en de Vomar clubspaaractie niet!

Hoe werkt het ook alweer met de Sponsorkliks? Als je wat via een webwinkel van plan bent te gaan bestellen, ga je eerst naar onze Wham Wham homepage. Daar klik je op het logo van Sponsorkliks. En vervolgens steun je Wham Wham doordat je via Sponsorkliks bij deze webwinkels shopt. Een kleine greep uit de deelnemende webshops: bol.com, Coolblue, Thuisbezorgd, Hema, Greetz, Aliexpress, Action.

Laat je verrassen door de deelnemende bedrijven! Dus, bij een webshop bestellen? Eerst naar https://www.wham-wham.nl/ en dan naar Sponsorkliks om te checken of de webshop Wham Wham steunt.

Verder kun de clubkas ook nog steeds steunen door boodschappen te doen bij Vomar. Meedoen is heel simpel, als je dit nog niet gedaan hebt: download de Vomar-app en maak een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Koppel deze aan onze club met de unieke clubcode: WHZW2021 en scan je kaart altijd bij je boodschappen. Zo spaar je automatisch mee.

Het kost jou dus niets extra en de opbrengst kan flink oplopen.

Lees alles over clubsparen op www.vomar.nl/cik

Vomar is te vinden op het Betje Wolffplein in de Kersenboogerd en sinds kort ook in de Vredehofstraat (voorheen Deen).

De PR