Website titel
volleybalvereniging
WHAM WHAM
Hoorn, Zwaag, Kersenboogerd en Risdam
Oliebollen
Aankomend programma

WanneerWedstrijdenNavigatie
Er staan geen wedstrijden op de planning.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Prima actieresultaten voor Wham Wham, dank aan alle deelnemers!

De Dorpsveiling

Wat was het weer een feest zaterdag 30 oktober in De Witte Valk in Zwaag. De Dorpsveiling was een groot succes en het beoogde bedrag is ruimschoots gehaald. Dat betekent dat Wham Wham uit de totaalopbrengst van 54.920 Euro een bedrag van 2.500 Euro krijgt bijgeschreven. In totaal deden 16 verenigingen mee aan deze dorpsveiling. 

In een artikel in het Noord Hollands Dagblad van maandag 1 november werd Wham Wham zelfs apart genoemd, een mooi stukje gratis reclame. Het is de bedoeling (een deel van) de opbrengst te gebruiken voor het organiseren van een speciale dag voor de jeugd ter ere van ons 50-jarig jubileum. Helaas hebben we door alle maatregelen tot heden nog geen aandacht kunnen besteden aan ons jubileum (22 oktober 2020), maar dat houden jullie tegoed !!

RABO actie

De RABO Bank clubsupport actie heeft onze club het mooie bedrag van 499,09 Euro opgeleverd. Samen met de Deen sponsormunten (750 Euro) en de Dorpsveiling is 2021 toch een succesvol jaar waarbij de penningmeester op een paar centen na 3750 Euro extra heeft kunnen bijschrijven voor de nodige leuke activiteiten.

De PR en het Bestuur bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan dit fantastische resultaat.

Opbrengst-Veiling-2021