Website titel
volleybalvereniging
WHAM WHAM
Hoorn, Zwaag, Kersenboogerd en Risdam
Oliebollen
Aankomend programma

WanneerWedstrijdenNavigatie
Er staan geen wedstrijden op de planning.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Aanmelding Jubileumfeest 23 April

Beste leden, oud-leden en introducés,

Nadat wij ons geplande jubileumfeest ter ere van het 50-jarig bestaan door de coronaproblematiek een paar keer hebben moeten uitstellen, lijkt gezien de huidige omstandigheden niets meer de viering hiervan in de weg te staan. Dit feest is nu op:

Zaterdag 23 april van 20.00 – 01.00 uur

Locatie: Partycentrum De Witte Valk, Dorpsstraat 175 Zwaag

Hiervoor worden bij deze alle leden en oud-leden van 16 jaar en ouder uitgenodigd, voor de jongere jeugd wordt nog een aparte jubileumactiviteit georganiseerd.

Leden, oud-leden en andere genodigden mogen 1 introducé meenemen.

De toegang voor de huidige leden is gratis, de kosten voor oud-leden en introducés bedragen € 10,= per persoon. Hiervoor krijgt iedereen een geheel verzorgde feestavond met de Liever Live band.

Om te weten hoeveel mensen wij kunnen verwachten, is het wel noodzakelijk je vóór 15 april a.s. aan te melden via het aanmeldformulier dat onder dit bericht te vinden is!

De kosten kunnen vooraf worden voldaan op bankrekeningnummer NL14RABO 0376 8568 31 t.n.v. Volleybalvereniging Wham Wham onder vermelding van Jubileumfeest, of door contante betaling bij aankomst ter plaatse.

Wij hopen op een ruime opkomst en een onvergetelijke avond.

Namens de Jubileumcommissie,

Afke de Boer
Jan van den Bos
Jan Koen
Jos Kooistra
Henk Snoeijer
Laurens de Wit

E-mail: feestcommissiewhamwham@gmail.com 

Ter info: wij proberen wel voor zover mogelijk oud leden te benaderen, maar hebben lang niet alle gegevens. Schroom dus niet om deze uitnodiging aan oud-leden door te sturen