Website titel
volleybalvereniging
WHAM WHAM
Hoorn, Zwaag, Kersenboogerd en Risdam
Oliebollen
Aankomend programma

WanneerWedstrijdenNavigatie
30 November 19:15Simokos MA 1 - VV Wham Wham MA 1
01 December 21:00NIVO HS 4 - VV Wham Wham HS 4
02 December 14:00Compaen MC 1 - VV Wham Wham MC 1

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Inschrijven

Geweldig dat je overweegt bij onze leuke volleybalclub te komen spelen. Hieronder lees je eerst wat aanvullende informatie. Voor tarieven verwijzen wij u graag naar onze tarievenpagina. Onderaan de pagina vind u het inschrijfformulier. Vul deze zorgvuldig in en check of u de bevestigingsmail, met kopie van het formulier, hebt ontvangen (check eventueel ongewenste mailbox). Ben je minderjarig? Vul dit formulier dan samen met een ouder in en laat de automatische incasso dan ook door hun ondertekenen. Bij vragen, stuur gerust een mail naar onze penningmeester: penningmeesterwhamwham@gmail.com

Mocht je competitie gaan spelen en geen spelerskaart hebben, dan is het nodig voor de NeVoBo om een pasfoto naar ekelmanse@gmail.com of penningmeesterwhamwham@gmail.com te sturen.

Automatische incasso’s

Als je de machtiging invult vindt de incasso plaats in drie termijnen en wel in de eerste week van oktober, december en februari. In enkele gevallen is er ook nog een incassoronde in de eerste week van april. Per incassoronde wordt een derde gedeelte van de totale contributie van je rekening afgeschreven.

Als er geen principiële bezwaren zijn, vragen wij je dringend de machtiging in te vullen.

Het voordeel van een machtiging is dat je er niet aan hoeft te denken de contributie over te maken. Voor de vereniging is het voordeel dat het automatisch incasseren minder geld en moeite kost. Mocht je het niet eens zijn met een incasso dan kun je binnen 8 weken altijd het bedrag via internet bankieren laten terugboeken. Je blijft immers baas over je eigen rekening. De minderjarigen onder ons moeten dit formulier door hun ouders laten ondertekenen. Het invullen van een machtiging is van harte aanbevolen.

Indien je je uitschrijft als lid, stopt de automatische incasso.

Opzeggen

Het lidmaatschap opzeggen dient voor het eind van het lopende verenigingsjaar gedaan te worden!

Bij tussentijdse opzegging volgt geen restitutie van de contributie.

Informatie bij nieuwe jeugdleden

Beste ouder/verzorger van dit nieuwe jeugdlid,

Allereerst heten wij ons nieuwe lid natuurlijk van harte welkom bij onze vereniging! Wij hopen dat hij/zij veel plezier aan het volleyballen bij Wham Wham zal beleven. Wij zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat dit zal gaan gebeuren!

Indien uw kind besluit om competitie te willen spelen, dan is dat geweldig. Hij/zij zal hiermee nog meer leren en plezier beleven aan het volleyballen. Het is alleen zo dat de wedstrijden niet alleen in onze thuishal De Opgang (tevens trainingshal) plaatsvinden, maar ook een aantal keren in hallen in de omgeving.

Onder andere hiervoor zouden wij graag uw hulp in willen roepen. In het formulier vindt u hiervoor een aantal keuzes. Wij vragen u, indien u hier wat voor voelt, aan te geven waar uw voorkeur naar uit gaat. Zodra u dat doet zult u binnenkort door één van de trainers of jeugdcommissieleden benaderd worden.